Gastronomický podvečer ve WKH na téma

Gastronomický podvečer ve WKH na téma "Hovězí steaky ze stařeného masa a jejich příprava"

Centrum odborné přípravy Vincenze Priessnitze v gastronomických a potravinářských oborech - středisko praktického vyučování Jeseník ve spolupráci s firmou KONKRET Vás srdečně zvou na gastronomický podvečer, tentokrát s tématem "Hovězí steaky ze stařeného masa a jejich příprava".

Chcete si rozšířit své znalosti v oblasti rozdělení a přípravy hovězích steaků?
Zajímá Vás, proč je tak důležité nechat hovězí maso dostatečně dlouhou dobu vyzrát?
Rádi koukáte šéfkuchaři při jeho práci pod ruky?

Pokud jste si kladně odpověděli třeba jen na jedinou otázku, pak je tato nabídka určená právě Vám.
Zjistíte, že vynikající hovězí steaky se nemusí připravovat pouze z drahé svíčkové, ale při použití kvalitní vyzrálé suroviny prakticky z kterékoliv jiné části hovězího kusu.
Postupně ochutnáte TOP SIRLOIN, RIB EYE, FLANK a HANGER a porovnáte rozdíly ve struktuře masa, která je tak důležitá pro jejich specifickou chuť.
Steaky pro Vás bude společně s kolegy připravovat náš portugalský šéfkuchař Joao Pedro Joaquim.

Akce se koná dne 28. září 2018 od 17 hodin ve Wiener Kaffeehaus Restaurantu v Jeseníku - Lázních, parkování ZDARMA zajištěno na vyhrazeném parkovišti u restaurace.

Cena degustace včetně vzorků vína je stanovena na 690,- Kč za 1 osobu (platba je možná po závazné rezervaci předem, nebo na místě). Vzhledem k předpokládanému zájmu o tuto gastronomickou akci a omezenému počtu míst Vás žádám o závazné potvrzení Vaší účasti s upřesněním, v jakém počtu se akce zúčastníte, a to nejpozději do 26. 9. 2018 na níže uvedenou e-mailovou adresu,
nebo na: manager@wkrestaurant.cz, případně telefonicky: +420 702 151 890.

Těšíme se na setkání s Vámi a přeji hezký den

Bc. Luděk Ungermann, ředitel