Ochrana osobních údajů

Provozovatelem tohoto serveru je společnost Priessnitzovy léčebné lázně a. s. (dále jen provozovatel). Uživateli serveru jsou všichni, kteří libovolným způsobem používají některou z publikovaných informačních struktur serveru (dále jen čtenáři). Základní používání serveru nevyžaduje zadání žádných osobních údajů. V případě, že má čtenář zájem využít některé speciální služby portálu, bude požádán o provedení jednoduché registrace. Součástí registrace je několik základních informací, které mohou mít povahu osobních údajů ve smyslu zákona číslo 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, v platném znění (dále jen Zákon). Provozovatel plně respektuje privátní charakter těchto dat, uváděným zákonem se plně řídí a činí vše pro to, aby osobní údaje čtenářů uchránil. 

Ochranu a možné využití osobních údajů blíže specifikují následující odstavce:

REGISTRACE

Registrace dle typu služby vyžaduje zadání některých z těchto údajů: jméno a příjmení, e-mailová adresa, telefonní číslo.

POUŽITÍ REGISTRAČNÍCH INFORMACÍ

Provozovatel si vyhrazuje právo použít emailové adresy či čísla mobilních telefonů registrovaných čtenářů k zasílání informací o novinkách a nových službách. Součástí těchto sdělení mohou být také reklamní sdělení, která budou vždy jasně označena a nepřesáhnou polovinu zasílané zprávy. Každý registrovaný čtenář má právo zasílání těchto zpráv ze strany provozovatele kdykoliv zakázat způsobem uvedeným na konci každé e-mailové zprávy, kterou obdrží.

POSKYTOVÁNÍ JINÝM SUBJEKTŮM

Vaše osobní data považujeme za důvěrná a nejsou poskytována žádným subjektům. Provozovatel si vyhrazuje právo poskytovat médiím, odborné veřejnosti a důvěryhodným třetím stranám souhrnné statistické informace o návštěvnosti, portfoliu čtenářů a další související marketingové údaje. V takovýchto případech se jedná o agregovaná data a poskytované informace neobsahují žádné osobní údaje, které by umožnily identifikovat jednotlivé zákazníky.

OCHRANA DAT

Provozovatel učiní vše, co je v jeho silách, aby ochránil data registrovaných uživatelů před zneužitím a s výjimkou agregovaných údajů je nebude poskytovat třetím osobám. Tento závazek se nevztahuje na údaje, které může požadovat Policie České republiky či jiné státní orgány podle platných právních předpisů.

COOKIES

Server používá technologii cookies k tomu, aby se čtenáři mohli po jednotlivých stránkách pohybovat rychleji. Cookie je malý datový soubor, který na počítač uživatele odešle server, na kterém jsou stránky portálu umístěny. Technologii cookies je možné použít např. ke sledování návštěvnosti jednotlivých stránek a analyzovat tak, která témata či služby čtenáře zajímají nejvíce. Cookies nejsou v žádném případě používány ke sledování individuálních návštěvníků.

PRÁVA ČTENÁŘE

Podle Zákona má každý čtenář, jenž poskytl osobní údaje, právo písemně požádat správce dat (provozovatele) o poskytnutí informace o tom, jaké osobní údaje o něm správce zpracovává.

VÁŠ SOUHLAS

Používáním serveru souhlasíte se sběrem a ukládáním informací o Vás a Vašich aktivitách. Informace jsou shromažďovány, abychom zkvalitnili obsah serveru pro Vás, naše zákazníky.

DOPORUČENÍ

Odkazy z tohoto serveru Vás mohou zavést do míst, která nejsou chráněna naším přístupem k ochraně osobních údajů, a proto Vám doporučujeme před poskytnutím osobních informací na tyto stránky zjistit jejich přístup k zachování privátního charakteru vašich údajů.

Kontaktujte nás

Máte dotaz či zájem o podrobnější informace k našim službám? Vyplňte prosím své údaje, rádi se vám ozveme.

Jméno
Email
Text
Image 1Image 2
26.5°