Zimní zahrada

Zimní zahrada

Reprezentativní víceúčelový sál Kde příjemně posedět a zároveň si zatančit? Tím místem je právě Zimní zahrada v Sanatoriu Priessnitz. Taneční večery organizujme po celý rok. Prostory zahrady se také využívají ke kongresům, seminářům, stravování skupin a zvláštním jiným příležitostem.

Zimní zahrada se nachází v prvním patře sanatoria Priessnitz, přímo nad lázeňskou restaurací. V minulosti sloužila zimní zahrada jako místo určené k odpočinku a relaxaci s vlastní fontánkou a celoroční expozicí exotické flóry. Díky své vyvýšené pozici a prosklenému interiéru nabízí nádherný a ničím nerušený výhled na bohatou okolní přírodu. Stylový prostředí s kapacitou až 120 míst, vyvýšený řečnický pult s multimediální technikou a vlastní bar se zázemím, dnes tvoří ideální podmínky pro bohaté víceúčelové využití. Prostory jsou samozřejmě nekuřácké.

Termíny tanečních večerů

Termíny tanečních večerů se dozvíte v kanceláři volného času v Schindlerově domě nebo na našich internetových stránkách v kategorii Aktuální nabídka volnočasových aktivit.