Mír***
Mír***
Mír***
Mír***
Mir_herna.jpg
Mír koupelna

Mír***

Lázeňský dům má celkovou kapacitu 62 lůžek, a to ve třílůžkových a jednolůžkových pokojích, které jsou vybaveny sprchou a WC, TV-SAT, Wi-Fi a telefonem. Většina pokojů je orientována na hlavní hřeben Hrubého Jeseníku a je s balkónem. Lázeňský dům Mír je převážně využíván pro ubytování dětí s doprovodem, v přízemí se poskytují dětské procedury, nachází se zde herna pro děti a díky bezbariérovému koridoru do lázeňského domu Jubilejní Vila disponuje také jídelnou. Celý komplex Jubilení Vila - Mír jsou posazeny v klidném prostředí v těsném sousedství Ripperovy promenády a sanatoria Priessnitz.

Služby

  • Parkování u hotelu
  • TV
  • WI-FI
  • Praní a čištění oděvů
  • Společenské prostory
  • Všechny prostory nekuřácké
  • Výtah

Volný čas

  • Dětská herna
  • Tenisové kurty
  • Discgolf
  • Minigolf
  • Půjčovna kol
  • Dětské hřiště
  • Lyžování

Gastronomie

  • Jídelna

Projektu Centrum rodinné lázeňské turistiky Jubilejní vila - Mír

Ústředním cílem projektu byla modernizace a rozšíření stávajících vodoléčebných služeb a zvýšení kvality lázeňského ubytování pro dětské klienty. Tyto služby v současné době již nevyhovovaly dnešním požadavkům cílové skupiny.
Prvním cílem projektu byla modernizace ubytovacích zařízení pro děti. Ubytovací kapacity byly modernizovány v souladu se současnými nároky na kvalitu na ubytovací kapacity a budou poskytovat vysokou kvalitu i do budoucna. Ubytovací kapacity budou zároveň upraveny jako bezbariérové.
Dalším cílem je modernizace vodoléčebných zařízení pro dětské klienty. Modernizace byla zaměřena na potřeby dětských klientů, došlo tak ke zkvalitnění služeb pro tuto cílovou skupinu, což bude mít za následek zvýšení efektivity léčby a atraktivnosti celého zařízení.
Cílem projektu bylo propojení modernizovaných služeb pro děti s ostatními přilehlými službami, jako je nově budované venkovní inhalatorium či nová vycházková kolonáda. Realizací projektu tak dojde k doplnění funkčního celku služeb.
Cílem projektu bylo také dosažení energetických úspor v rekonstruovaných zařízeních. Tohoto bylo dosaženo použitím moderních izolačních materiálů, instalací kondenzačních kotlů, zateplením prostor, apod.
Celkovým výstupem projektu tak je modernizované ubytovací a vodoléčebné zařízení pro dětské klienty, které je bezbariérově přístupné, funkčně propojené s dalšími zařízeními, a které je efektivní z hlediska energetické náročnosti.

Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií z evropského fondu pro regionální rozvoj, resp. Regionálního operačního programu Střední Morava.